Ексарбітр ФІФА відреагував на скандальний гол в матчі УПЛ: незадоволення Григорчука зрозуміле

Колишній арбітр ФІФА Мирослав Ступар висловився щодо ігрового епізоду на 54-й хвилині матчу УПЛ ЛНЗ – Полісся (0:1), коли було забито скандальний гол.

“Керманич ЛНЗ мав рацію. Після подачі кутового захисник гостей Едуард Сарапій притримав кіпера господарів Євгена Кучеренка у площі воріт, що правилами заборонено, й той не заволодів м’ячем, чим і скористався Борис Крушинський.

Порушення було очевидним, і не знаю, чому арбітр Микола Балакін не покарав Сарапія й не скасував взяття воріт. Не підказав йому переглянути відеозапис цього моменту й арбітр VAR Ігор Пасхал. Ось ця помилка Балакіна й призвела до поразки черкащан, і незадоволення Романа Григорчука зрозуміле”, – сказав Ступар.

Вибачте за рекламу

Раніше наставник ЛНЗ Роман Григорчук розкритикував роботу ВАР в ситуації зі скандальним голом.

Sport.ua

Loading

Add a comment

Залишити відповідь

Вибачте за рекламу